BPdelivery focust op de optimalisatie van interne bedrijfsprocessen tussen de interne service organisatie en haar externe leveranciers of partners. Daarnaast is BPdelivery de kennispartner op het gebied van digitale transformatie en begeleidings trajecten op het gebied van ISO- en NEN-certificeringen.

Onze bedrijfsanimatiefilm;

Onze Missie

BPdelivery wil de One-Stop-Shop zijn voor digitale transformatie van organisaties. ondersteund door diepe kennis van bedrijven, hun kernprocessen en het vereenvoudigen hiervan, willen wij toonaangevend voor de markt zijn.

Onze Visie

Bedrijven verliezen veel geld door het in stand houden van inefficiente processen. In de huidige markt van cloud computing zullen steeds meer externe leveranciers producten en diensten leveren aan organisaties. Dit zal gemanaged moeten worden. BPdelivery ondersteunt deze ontwikkelingen met kennis en tooling op het gebied van digitale transformatie. Daarnaast beschikt de organisatie over specialistische kennis over certificeringstrajecten waardoor de combinatie tussen efficient en gecertificeerd werken eenvoudig gevonden kan worden.

Maatschappelijk Verantwoord

BPdelivery hanteert een bedrijfsfilosofie die sterk gericht is op het terugdringen van onze zogenaamde “carbon footprint”. Al onze mensen werken vanuit hun eigen omgeving en wij maken, dankzij onze kleinschaligheid, geen gebruik van een kantooromgeving. Wij nemen ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door PINKTRAINER actief te ondersteunen. PINKTRAINER is een organisatie die zich met tools inzet om het bewegings- en voedingspatroon van mensen, gediagnosticeerd met kanker, zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen in samenwerking met de diverse diensten, specialisten en instanties die bij de begeleiding van deze mensen betrokken zijn.

Meer informatie? Contact

BPdelivery is “Erkend leerbedrijf” ssb-erkend-leerbedrijf[:]