ADVIES SERVICES (ISO, NEN en aanverwant)

BPdelivery ondersteunt organisaties actief met het behalen en behouden van diverse certificeringen op het gebied van Informatiebeveiliging, kwaliteitsmanagement, Milieumanagement, Servicemanagement en Cloud. Denk hierbij aan ISO27001, ISO9001, ISO14001, ISO20000 en ISO27017. Ook bij overheidscertificeringen (BIO, voorheen BIR), NEN certificeringen, DIGID en ISAE3402 compliancy kunnen wij uw organisatie van dienst zijn. Ons succesratio ligt op 97%. Dit betekent dat de meeste organisaties vaak in 1x door het certificerings proces heen komen met minimaal door te voeren correcties. Wij zijn niet het type organisatie dat u eenmalig ondersteund. Wij werken samen met uw organisatie tot de gewenste doelen zijn bereikt. Om uw organisatie nog beter te ondersteunen hebben we het MOLENMODEL (C)(R) ontwikkeld. Dit model maakt het nog eenvoudiger om tegen ISO normen te certificeren. Kijk hieronder hoe dit werkt;

Interne audits

BPdelivery wordt vaak ingezet bij het uitvoeren van nul-metingen maar ook bij de jaarlijkse of periodieke interne audits op de hierboven benoemde gebieden kunnen wij u van dienst zijn. U heeft dan zekerheid van kwaliteit en een eerlijk en onafhankelijk oordeel over de stand van zaken binnen uw organisatie.

De succesformule van BPdelivery

BPdelivery heeft haar sporen reeds verdiend op het gebied van bedrijfstransformaties, implementaties en advisering. De achtergrond van BPdelivery ligt in de automatisering en later zijn wij ons meer toe gaan leggen op advisering op algemeen bedrijfsniveau. Onze gesprekspartners zijn doorgaans directies en/of ICT-managers. Door een eigenzinnige kijk op bedrijfsprocessen en de rol van automatisering zijn onze methodes verfrissend te noemen en worden lang niet altijd de zogenaamde “gebruikelijke” paden bewandeld om tot een oplossing te komen.

BPdelivery heeft zich actief bewezen in de volgende branches:

Productie omgevingen (wereldwijd)
Onderwijs omgevingen (Nationaal)
Ingenieurs bureaus (wereldwijd)
Retail Branche en Logistiek (Europees)
ICT ASP en Hosting branche (Europees)
Thuiszorg (Nationaal)
Community (Nationaal / Europees)

BPdelivery is onafhankelijk. Hierdoor kunt u rekenen op een advies dat voor uw organisatie het best passend is. Uiteraard zal de focus van ons altijd gericht zijn op efficiency én kostenverlaging voor uw organisatie.