Onze oplossing die de meest gebruikte bedrijfsprocessen stroomlijnt en kosten bewaakt

klanten bellen of sturen meestal een e-mail naar hun serviceorganisatie om een product of service aan te vragen. In veel organisaties moeten ze voor elke aanvraag een formulier invullen of telefonisch uitleggen wat ze precies willen hebben. Met PIDOCU zijn de bestel- en leveringsprocessen volledig geautomatiseerd en hebben de berichten altijd dezelfde opmaak. Geen mensen meer die e-mails moeten beantwoorden, aanvragen doornemen of de telefoon opnemen. Via onze geautomatiseerde workflows kunnen geen bestelfouten meer worden gemaakt. Dankzij onze slimme workflows zijn geen inkoopformulieren nodig en kunnen leverancierscontracten worden gekoppeld aan de producten en diensten die u van externe leveranciers of uw interne service organisatie verkrijgt. Alles samen op één plek en in één oplossing!

Aan het einde van elke maand, wanneer uw leveringen per organisatie en per gebruiker moeten worden berekend voor klanten of afdelingen, of als u een overzicht van de maandelijkse kosten per leverancier of product nodig hebt, zorgt PIDOCU voor dit proces. U hoeft geen moeilijke spreadsheets meer te onderhouden.

Meer informatie? Neem contact met ons op.


BPConnect-Connecting businesses automaticallyOnze oplossing voor bedrijven die vertrouwd zaken willen doen

BPConnect verbindt bedrijven met elkaar binnen een vertrouwd bedrijfsnetwerk. Wanneer u deel uitmaakt van een bedrijfsnetwerk dat in verschillende landen aanwezig is met lokale leden, is het bijna onmogelijk om alle organisaties en de individuele leden binnen dat bedrijfsnetwerk te leren kennen. Gebrek aan tijd verhindert u waarschijnlijk om deel te nemen aan die bijzondere netwerkbijeenkomsten. Ondertussen bent u altijd op zoek naar waardevolle contacten binnen datzelfde bedrijfsnetwerk om zaken mee te doen. Met BPConnect zijn deze inefficiënte zoektochten niet langer meer nodig. Binnen BPConnect maakt u uw eigen bedrijfsprofiel en uw interessegebieden. Op basis van geautomatiseerde matches zijn organisaties aan elkaar gekoppeld. U krijgt alleen die organisaties te zien die dezelfde interesse hebben als u. Zo simpel is het. Mensen verbinden zich met de bedrijven van belang in plaats van op een wilde zoektocht te gaan. Zakelijke connectiviteit was nog nooit zo eenvoudig!

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Onze Video:

SECURITY/PRIVACY STATEMENT

Als het gaat om beveiliging met betrekking tot onze producten en diensten, voldoen we zoveel als mogelijk aan de ISO 27001-norm en voldoen we volledig aan de Europese wetgeving met betrekking tot persoonlijke gegevens. Onze services draaien uitsluitend op Europese datacenters bij Europese bedrijven. Onze operationele services zijn alleen beschikbaar via sites met de hoogste beveiligingsniveaus. Elke dag wordt een back-up van de gegevens gemaakt en onze SLA vermeldt een exit-strategie en bedrijfscontinuïteit. Voor onze nieuwsbrieven worden alleen uw naam en e-mailadres opgeslagen. Als u onze nieuwsbrieven niet wenst te ontvangen, kunt u zich hiervoor desgewenst afmelden. Wij verkopen GEEN persoonlijke gegevens aan andere partijen noch verstrekken wij inzicht aan andere organisaties van persoonlijke (klant) gegevens

Uw data is veilig en beveiligd met onze services.

Meer informatie? Neem Contact op

[:]