BPdelivery verkent Duitsland en Frankrijk met haar oplossing voor digitale transformatie

Het product PIDOCU is het vlaggenschip van BPdelivery. Deze oplossing zorgt voor de digitale transformatie van uw belangrijkste bedrijfsprocessen.

Het is de one-stop-shop voor uw:

• Product- en portfoliomanagement
• Invoice management
• User management
• Contract management
• Order management
• Delivery management

PIDOCU is een efficiënt systeem door haar modulaire opbouw waardoor u, naar gelang uw behoefte, modules aan en uit kan zetten. Het is een open oplossing waarbij het mogelijk is te koppelen met al bestaande systemen.
De implementatie is snel, dus u kunt snel geautomatiseerd uw standaard bedrijfsprocessen uit laten voeren zonder menselijke tussenkomst. Financieel gezien levert het u een besparing op in efficiënte bedrijfsprocessen en kan uw personeel zich focussen op kerntaken, in plaats van met randzaken bezig te zijn.
Aan het eind van elke maand krijgt u een totaal overzicht van uw belangrijkste maandelijkse kostenposten. U kunt ook een aantal maanden vooruit kijken zodat ook de nabije toekomst geen financiële verrassingen kent.
Hierdoor hebt u meer focus op uw business in plaats van de randvoorwaarden en kunt u reageren op ontwikkelingen voordat deze plaatsvinden.
In Nederland, België, Slowakije, Spanje en Italië is BPdelivery al actief.
Op dit moment onderzoekt het team de mogelijkheden om verdere bekendheid te genereren in Frankrijk en Duitsland.
Voor BPdelivery zijn deze landen groeimarkten voor haar oplossingen. En met succes: met diverse Duitse en Franse organisaties zijn er besprekingen over de toepassing van PIDOCU.

Om BPdelivery nog beter in Frankrijk en Duitsland te laten groeien, zal de applicatie binnenkort een ‘make-over’ krijgen. Klanten die gebruik maken van PIDOCU zullen hierdoor nog eenvoudiger de functionaliteit in de applicatie vinden en gebruiken.
Dit allemaal om uw digitale transformatie te versnellen zodat u bezig kunt zijn met uw business zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over alle bedrijfsprocessen.